Sastojci
- 4 kom pilećih bataka sa zabatkom
- 1 manja glavica luka
- nekoliko komada (sami po želji odredite količinu) krumpira
- 1 puna žličica slatke mljevene paprike
- 1 puna žličica ljute tucane papričice
- po želji malo papra
- 1 jušna žlica vegete
Priprema
- Na malo zagrijanog ulja stavite sitno sjeckani luk da se samo malo zažuti!
- Odmah nakon toga dodajte prethodno oprane i posušene karabatke i malo popržite sa lukom! Dodajte slatku mljevenu papriku i ljutu tucanu papričicu!
- Podlijte sa malo vode i neka vam se malo skupa prodinsta!
- Za to vrijeme ogulite par krumpira i narežite na kockice!
- Dodajte ga mesu i sve podlijte vodom da vam pokrije sastojke, te začinite vegetom.
- Smanjite vatru i neka vam se skupa krčka!
- Gotovo je kad je krumpir kuhan,, jer piletina već bude skoro pa gotova dok se malo poprži pa izdinsta sa lukom!